2013-01-23-Carnavalradio Halle logoHALLE/REGIO: – Wat begon in 2013 is stilaan uitgegroeid tot een begrip in de Halse carnavalwereld. Carnavalradio Halle (94.3FM), van Stadsradio Halle (www.stadsradio.be), is in 2019 voor het zevende jaar op rij te beluisteren!

Zoeterdag den 2de lanceire we Carnavalradio Halle, mo emme we oek nog “ne primeur”…! Zeet da ge d’rbaa zetj! Ons prinsepoer, Prins John, Yves en Bertrand, Den Belleman en Ronny De Facteur kommen oek! En wee wetj, wee nog allemoe… Vanaf 10u44 in Op ’t Kassaa, ba Jurgen en Sasa op ’t kassaa van Nijvel 73.

Andre Segers: “Ons doel blijft echter hetzelfde als in jaar één: een zender met non-stop carnaval- en feestmuziek uit Halle en ver daarbuiten, gekruid door uitspraken door onze eigen carnavalisten. 3x per dag is er algemeen nieuws en regionaal nieuws. Op vrijdag- en zaterdagavond tussen 20u11 en 1u11 zorgen de Halse dj’s voor de sfeer in Carnavalradio In De Mix.

Ook Graave Goensjtag is terug: op woensdagavond tussen 20u11 en 22u11 draaien ze “al dei gooi plakke van vreuger”. Het gaat hier om carnavalmuziek uit de jaren 80 en 90. Verwacht je dus aan André van Duin, de Deurzakkers, Corrie van Gorp, Franky Boy en andere toppers.
Carnavalradio Halle is al via internet te beluisteren vanaf zaterdag 2 maart 2019 en is er vanaf 18 maart op 94.3 FM. De startshow vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 maart in café “Op ’t Kassaa” op de Nijvelsesteenweg 73 in Halle. De uitzending begint om 10u44. De start wordt officiëel gegeven om 11u11 met de speetch van de prins en prinses 2019.
Ben Braillard staat aan de knoppen en de interviews gebeuren door Kris Baert.
Carnavalradio Halle zendt uit tot na het carnavalweekend.

%d bloggers liken dit: