2018-10-01-stroomversnellersSINT-PIETERS-LEEUW: – Zin om Sint-Pieters-Leeuw een duurzaam duwtje in de rug te geven? Stem dan voor zondag 7 oktober 2018 op je favoriete energieproject op www.stroomversneller.be.
Als voldoende inwoners hetzelfde doen, dan draagt ook de Vlaamse overheid haar steentje bij.

Hoe werkt het?
Stem met zoveel mogelijk inwoners op jullie favoriete energieproject op www.stroomversneller.be. Zodra 1% van de inwoners heeft gestemd, ontvangt jouw gemeente een startbudget om de populairste prjecten te realiseren.
Bijvoorbeeld: Zonnepaneleninstallatie gekoppeld aan een elektrische deelwagen – Kunstacademie centrum Sint-Pieters-Leeuw – klik hier

Als we 263 stemmen verzamelen dan krijgen we van de de Vlaamse overheid een startbudget van 33.758 euro om het energieproject te realiseren.

%d bloggers liken dit: