SINT-PIETERS-LEEUW: – Zondag 30 September 2018 gaat in het Colomakasteel de trekpaardendag door met het Vlaams-Brabants kampioenschap en de Europese veulenprijskamp. In een gezellige sfeer met lekker eten en drinken en veel vermaak voor kinderen heeft de Leeuwse cultuurraad nog een extra sociale dimensie aan deze trekpaardenhappening toegevoegd.


Hubert Avaux ,voorzitter van de Leeuwse cultuurraad :
Revaldatieziekenhuis Inkendaal is de trotse bezitter van enkele goed opgeleide therapiepaarden.Hippotherapie helpt mee aan een verbetering van de levenskwaliteit van patienten met specifieke noden. Zeer recent werd een nieuw bruin Ardennerpaard , dat luisert naar de naam Jade, aangekocht.Om haar optimaal in te schakelen in het revalidatie traject zijn extra middelen nodig om passend materiaal aan te kopen.

De Leeuwse cultuurraad biedt u tijdens de trekpaardendag een omslag met negen trekpaardenfotos aan voor de prijs van 5 euro om dit project te steunen. Onze dank gaat uit naar Griet De Smet die samen met Gudrun Debruyn,Patricia Van Wateghem en Chris Leroy hun zondag vrijhouden om deze actie succesvol te laten verlopen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.