2018-09-04-cowboyterSINT-PIETERS-LEEUW: – Schrijf je kinderen nu gratis in voor de voorstelling ‘Cowboyter’ van Dimitri Leue op zondag 16 september 2018 om 10u30 aan Zonnig Leven in een organisatie van de bibliotheek van Sint-Pieters-Leeuw.

Dimitri Leue, Vlaamse acteur en schrijver, brengt het grappige verhaal van de ‘Cowboyter’ tot leven. Een verhaal over Joppe, een kabouter die geen kabouter meer wil zijn, maar een cowboy. Hij wil zijn puntmuts inruilen voor een cowboyhoed en hij gaat op zoek naar een paard. Maar kabouterpaarden, bestaan die wel?

Kamishibai is een Japanse theaterkast waarin tekeningen kunnen worden ingeschoven om een verhaal te vertellen. De grootste kamishibai ter wereld is zowaar 6m breed en 3m hoog!
Kom samen naar deze familievoorstelling, geniet van een verrassend en grappig verhaal voor alle leeftijden en beleef een ervaring om nooit te vergeten!

Inkom is GRATIS!
Inschrijven via bibliotheek@sint-pieters-leeuw.be, T 02 371 22 64 of kom eens langs in de bib.  – www.sint-pieters-leeuw.be/vrije-tijd/bibliotheek

%d bloggers liken dit: