ZUUN/DILBEEK – Op 11 november vorig jaar werd Rosette Van de Gucht, de kantinedame van KV Zuun, onwel tijdens haar opdracht. Ze kreeg af te rekenen met hartfalen en snel handelen was de boodschap. Er was net een jeugdmatch tussen KV Zuun en Boka United gespeeld. Het was dankzij het kordate optreden van bezoekend sympathisant Fré Vanhee – hij paste met kennis van zaken de nodige handelingen toe via hartmassage en de defibrillator – dat het leven van Rosette Van de Gucht werd gered. Beide mensen bouwden sindsdien een vriendschapsband op.
2018-09-02-zuun-reddende-engel_01
Gisteren werd in Zuun de nieuwe voetbalcompetitie in derde provinciale D op gang geschoten en bij de thuisclub waren ze die avond van 11 november niet vergeten. Omdat uitgerekend Boka United op bezoek kwam, werden zowel Rosette Van de Gucht als haar reddende engel Fré Vanhee door KV Zuun-voorzitter Hugo Wauters in de bloemetjes gezet. Beide ploegen gingen ook graag broederlijk samen op de foto.


Foto’s: Fré Vanhee & Tekst: KV Zuun

%d bloggers liken dit: