2017-05-21-20 jaar serviceflats VAN PARYS (1)RUISBROEK: – Op initiatief van OCMW-raadslid David Van Vooren zal het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw een energiescan laten uitvoeren in de assistentiewoningen ‘Van Parys’ in de Fabriekstraat in Ruisbroek.

De Vlaamse overheid bekostigt de energiescan. Voorwaarde is dat het OCMW maatregelen met een snelle terugverdientijd (minder dan vijf jaar) op eigen kosten uitvoert. Zo niet, dan dient het OCMW het bedrag voor de energiescan (2 à 3.000 euro) alsnog te betalen.

David Van Vooren is tevreden met dit initiatief. “Met deze maatregel slaan we twee vliegen in één klap. We besparen energie, wat goed is voor het milieu. En bovendien zorgen we ook voor een financiële besparing, wat goed is voor het OCMW en de bewoners van de assistentiewoningen.”

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: