SINT-PIETERS-LEEUW: – Heb jij een goed idee voor de terreinen rond het Wildersportcomplex? Laat het dan weten aan het gemeentebestuur want deze wenst de terreinen opnieuw in te richten en kan daarbij jouw hulp gebruiken!
2018-08-24-ideeen-oproep-open-terrein-aan-Wildersportcomplex (1)
Het betreft een nieuwe invulling van het grasveld aan het Wildersportcomplex.
Kies mee hoe je het heringericht wil met bijvoorbeeld ruimte voor balspelen, picknickbank, zittrapjes, open grasveld, slingeren, klimmen en springen, kleine heuvel, boomstamschijven, wilgenhut, klimboom, insectenhotel,…

Gunther Coppens, Schepen van Milieu en Groen:”De omgeving van het Wildersportcomplex is een prachtig groene omgeving. De toegankelijkheid en aantrekkelijkheid van dit groen verhogen was dringend nodig. Zo kan de hele buurt in de toekomst geniet van deze mooie plek. Gedragenheid is belangrijk daarom willen we ideeën die vaak al lang leven bij buren en inwoners verzamelen om ze later uit te werken.”


Alle ideeën, van jong en iets minder jong, zijn welkom! In de tijdelijke brievenbus (tot 5 september 2018) in de inkomhal van het Wildersportcomplex kan je je idee deponeren of stuur een mailtje naar Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei via info@pajot-zenne.be.

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: