ezelsoor boekenkaftdagSINT-PIETERS-LEEUW: – Woensdag 5 september 2018 van 12.00 tot 16.30 uur is er de gratis boekenkaftdag van Ezelsoor in Zonnig Leven, J. Vanderstraetenstraat 198 in Zuun.

Ezelsoor is een jaarlijkse boekenkaftdag die wordt georganiseerd in september. Kinderen (vanaf het 1ste leerjaar) komen er samen met hun familie schoolboeken kaften.
Ze ontvangen er gratis enkele vellen kaftpapier die ontworpen zijn door kinderen en jongeren uit de deelnemende gemeenten (zie artikel 29/06/18 – klik hier).

Naast de keuze uit de kleurrijke kaftpapieren heb je ook de kans om door een illustrator een tekening te laten maken op je kaft. Hiervoor neem je dan een bruin kraftpapier en ga je langs bij één van hen. Zo kan jij het schooljaar starten met een unieke tekening op jouw boek!

Heel deze namiddag kan je tevens kennismaken met de werking & het aanbod van lokale socio-culturele – en jeugdverenigingen.
Meer info: www.ezelsoor.info/sint-pieters-leeuw

Ezelsoor is een project van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw en andere cultuur- en gemeenschapscentra in Vlaanderen. Ezelsoor is een samenwerking tussen het gemeentebestuur en Leeuwse verenigingen en partners.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder