wegenwerken-werken-omleidingSINT-PIETERS-LEEUW: – Vanavond, Vrijdag 17 augustus na 19 uur tot zaterdag 18 augustus 2018 8 uur hebben er wegenwerken plaats aan het kruispunt Wittouckstraat – Galgstraat – Leunensstraat.

Omwille van de asfalteringswerken is het kruispunt vannacht afgesloten.

Schepen van openbare werken, Bart Keymolen : “Deze avond starten de werken voor de vernieuwing van de asfaltlaag aan het kruispunt dikke linde. Deze werken gaan per uitzondering bij nacht door. We hebben voor nachtwerk geopteerd omdat dit toch een belangrijke doorgangsweg is. Bij werken overdag zou de hinder, gezien de reeds andere omleidingen te groot worden.
Ik besef ten zeerste dat het wat minder leuk is voor de omwonenden maar wil hen toch bedanken voor het begrip. We hopen de werken op zeer korte termijn af te ronden.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.