Rode Huisvuilzakken Sint-Pieters-Leeuw
SINT-PIETERS-LEEUW: – Omdat de Binckbank Tour morgen, vrijdag 17 augustus 2018, de nodige drukte met zich zal meebrengen en het centrum al vroeg op de dag verkeersvrij wordt gemaakt zal ook de ophaling van de rode huisvuilzakken vervroegen voor de straten aan de startzone.
De ophaling van de huisvuilzakken gebeurt in onderstaande straten vanaf 6.45 uur.

Dit zal oa gebeuren in volgende straten: Edouard Rooselaersstraat, Pastorijstraat, Nieuwenhovenlaan, Watermolenlaan, Zuundallaan, Brusselbaan (tussen Volsemstraat en rotonde gemeentehuis), Volsemstraat en de Victor Nonnemanstraat (tussen Volsemstraat en rotonde gemeentehuis).
Zet je rode huisvuilzak tijdig buiten!

Meer info over de Binckbank Tour vind je in ons eerder gepubliceerd atikel: – klik hier

%d bloggers liken dit: