ZUUN: – Vandaag is het de laatste werkdag van juf Chantal in de Vrije basisschool Sint-Lutgardis want ze gaat nu met pensioen; 40 jaar lang stond zij iedere dag klaar om het beste van zichzelf te geven in onze school.
2018-06-29-Pensioenviering juf Chantal (7)
Alles deed juf Chantal met onvermoeibaar enthousiasme en steeds met dezelfde doelstelling: het belang dienen van elk kind, zonder onderscheid. Ze zat ze in totaal 49 jaar op deze school want ze ging er zelf ook naar school.Ze was er leerkracht, 3 jaar directrice en de laatste jaren was ze zorgjuf

Op een bijzondere en fijne manier werd ze voor de laatste maal verwelkomd in de Sint-Lutgardisschool. De directeur Francis ging haar met een paar collega’s thuis ophalen met een riksja.
Vele ouders, sympathisanten en alle kinderen met een bloempje in de hand stonden haar in een erehaag op te wachten. De leerkrachten en de directeur zongen een afscheidslied voor juf Chantal.

Deze slideshow vereist JavaScript.


Er werd ook afscheid genomen van kleuterjuf Ellen die 10 jaar trouwe dienst had in de school . zij en juf Chantal kregen ook tekeningen van de kinderen Juf Liesbeth werd in de bloempjes gezet want zij verliet de school om dichter bij huis te kunnen werken.
Ondereen stralend zonnetje werd afscheid genomen van deze drie toffe graaggeziene leerkrachten.

%d bloggers liken dit: