VLEZENBEEK: – In Vlezenbeek werd een heel weekend duchtig gefeest ter gelegenheid van 120 jaar Landelijke Gilde Vlezenbeek.


Het weekend werd zaterdag ingezet met voetbal op groot, scherm waar de hele loods de Duivels aanmoedigden naar een mooie overwinning. Daarna volgde nog een spetterend optreden van Vlezenbekenaar Willy Sommers, Get Ready en een heuse LG feestfuif om de zaterdag af te sluiten. Vandaag, zondag, begon de ochtend met een LG mis in de schuur, een receptie voor 120 jaar LG Vlezenbeek, een toespraak van nationaal voorzitter Boerenbond Sonja De Becker en uiteraard werd aan de innerlijke mens gedacht met een varken-aan-het-spit eetfestijn.
Het was in alle opzichten een absolute memorabele topeditie.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Ook in het najaar staan er nog wel wat boeiende activiteiten op de kalender van de Landelijke Gilde Vlezenbeek. Zo zullen ze in september een maïsdoolhof van maar liefst 4 hectare met uitkijktoren bouwen in Vlezenbeek.