2018-06-09-infosessie-energiezuinig-renoverenSINT-PIETERS-LEEUW: – Ga je binnenkort renoveren? Krijg je graag van professionals advies over hoe je dat het beste aanpakt? Wil je minder betalen en meer halen uit je renovatie? Dan ben je op deze infosessie op dinsdag 19 juni 2018 van 20:00 tot 22:00 in het Colomakasteel op het juiste adres!

Tijdens deze avond staan specialisten klaar om je met raad en daad bij te staan.
De focus ligt op beter renoveren (benoveren): hoe renoveer ik op een energiezuinige manier zodat mijn woning er de komende tientallen jaren weer tegen kan? We laten zien dat energiezuinig renoveren niet noodzakelijk meer moet kosten én dat het jaarlijks de energiefactuur behoorlijk kan drukken. We geven tips over de beschikbare premies.
De mensen die dat willen kunnen na de infosessie afspraak maken met een coach die samen met jou de renovatieplannen nog eens overloopt. De netbeheerders en overheid staan grotendeels in voor de kosten van deze coach. Zo willen ze inwoners concreet en onafhankelijk adviseren om hun woning op een juiste manier energiezuiniger te maken.
Info: benoveren@pajopower.be of via 0486 19 07 74
Een samenwerking van de provincie Vlaams Brabant, de gemeente Sint-Pieters-Leeuw, beweging.net, Pajopower en de Woonwinkel Zennevallei

%d bloggers liken dit: