SINT-PIETERS-LEEUW: – Met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst ‘Slimme regio’ in december 2017 werd er met 31 lokale besturen van Halle–Vilvoorde een traject gestart naar de opmaak van een gemeenschappelijke visie. Een aantal voorbereidende stappen werden reeds gezet zoals een eerste brainstorm, een kennismakingsdag, een online-bevraging, een afbakening van mogelijke beleidsdomeinen.
Alle betrokkenen van de lokale besturen, o.a. burgemeesters, secretarissen, medewerkers van diverse beleidsdomeinen en een aantal lokale partners kwamen samen voor een conferentie in kasteel Coloma. Deze conferentie was vooral gericht op het vormgeven en ontwikkelen van de gemeenschappelijke visie op een ‘Slimme regio’. Er werd bepaald op welke domeinen of thema’s op korte en middellange termijn zal worden ingezet. Een aantal acties werden aan de thema’s gekoppeld zodat er reeds bepaalde voorbereidingen kunnen worden getroffen.
2018-06-06-Conferentie slimme regio Halle-Vilvoorde

%d bloggers liken dit: