SINT-PIETERS-LEEUW: – Vandaag zat de seizoensbrochure 2018-2019 van CC Coloma in de Leeuwse brievenbussen. De cultuurdienst nodigt je uit om op een leuke manier kennis te maken met het programma op maandag 4 juni 2018 om 20 uur.


Het is intussen traditie geworden om net voor de zomer het cultuurprogramma voor volgend seizoen voor te stellen. Ook dit jaar zorgt het cultuurcentrum Coloma voor een gevarieerd aanbod. Door de brochure, die in alle bussen van de gemeente wordt verspreid, waait zo elk jaar een nieuwe frisse wind. Dit jaar brengt men ‘cultuur dichtbij’ met enkele portretten van markante dorpsfiguren.

Ben je benieuwd? Op maandag 4 juni om 20 uur stellen ze in de Merselborre op een leuke manier haar jaarprogramma voor: je kan kennis maken met de dorpsfiguren en er zal een streepje muziek zijn van de Leeuwse covergroep Blast’em. Nog een leuke extra, je kan reeds tickets kopen voor je favoriete voorstelling vóór de echte ticketverkoop van start gaat, zaterdag 9 juni om 10 uur.