RUISBROEK: – Zondag was het opendeurdag in dienstencentrum ’t Paviljoentje, dit jaar in een tropische flamingo sfeer. Het thema was reeds lang gekozen en gisteren bleek dan ook nog eens het weer tropisch waardoor je je echt op vakantie voelde in ’t Paviljoentje met het petanquetornooi, dans, live-muziek met Rudi, lekkere hapjes en dranken,…


Natuurlijk waren er ook rondleiding in de serviceflats en kon je kennis maken met de werking. Want het dienstencentrum is voornamelijk een ontmoetingsplaats waar je gebruik kan maken van heel wat diensten. Je kan er ook leren aan de hand van vormingen en lessen en de benen strekken tijdens heel wat sportactiviteiten.

Deze diashow vereist JavaScript.

1 comment

  1. Het was een geslaagde dag!!!!!!!!! De weergoden waren paraat!!!!!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: