RSS

paasatelier kunstacademie 2018

11 Apr

SINT-PIETERS-LEEUW: – Deze week heerst er een creatieve drukte in de Leeuwse Kunstacademie. Jongeren zijn er een hele week creatief aan het werken tijdens het jaarlijks ‘paasatelier’ met teken, schilder en boetseeropdrachten. Met het mooie weer gaan ze s’middags spelen en ravotten in het Colomapark waar ze ook ideeën opdoen.
2018-04-10-Bruegel-leeft-2019_paasatelier-kunstacademie
Directeur Patrick Huybrechts:” Dit jaar werken we rond brousse, Amazone-woud, de Zuid-Amerikaanse cultuur, Inca’s, Maya’s,… Daarmee werken we in heel diverse kunstvormen. We werken met klei, kleur, met vorm,… we geven aan de kinderen ook wat cultuur geschiedenis mee.”

 
Reacties staat uit voor paasatelier kunstacademie 2018

Geplaatst door op april 11, 2018 in actualitiet, Jeugd, kinderen, kunst, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: