SINT-PIETERS-LEEUW: – De sector van de drankenhandel en de horeca verandert. Daarom had FEBED (Federatie van Belgische Drankenhandelaars) uitgepakt met een forum “for he future” met als doelstelling de drankensector voor te bereiden om ook tegen 2025 nog succesvol te blijven. Tijdens dit forum werden er door FEBED, die zo’n 600 onafhankelijke drankenhandelaars vertegenwoordigt opnieuw enkele Awards overhandigd. Zo ook ontving drankenservice Schoentjes uit Sint-Pieters-Leeuw voor de 7e keer op rij een Award voor de ‘Dag van de Drankenhandelaar’.
2018-03-22-awards
De Dag van de Drankenhandelaar is een jaarlijkse organisatie van FeBeD waarbij de drankenhandel hun klanten op een unieke, feestelijke wijze wil onthalen en bedanken voor hun trouw. Er werden in totaal 11 Awards uitgereikt. Op die manier wil FeBeD enkele Belgische drankenhandelaars speciaal belonen voor hun inzet.
2013-01-19-Olivier-Huygens_drankencentrale-SchoentjesOlivier Huygens, Zaakvoerder: ‘Ons motto: “Doe elke dag iets goed voor iemand anders. Het geeft je een goed gevoel.” Kijken naar de behoeftes van onze klanten en klare oplossingen aanbieden. We verlekkeren onze klanten door het aanbieden van een groot assortiment maar willen ook innoveren hen ondersteunen en gaan we steeds voor een vertrouwensrelatie op lange termijn. Tegelijk zorgt dit ervoor dat we de juiste gepassioneerde mensen en situaties aantrekken in onze dagelijkse werking. Goede daden worden ook steeds beloond. En kijk, we winnen opnieuw een nationale Award.