SINT-PIETERS-LEEUW: – Jaarlijks organiseert de handelsvereniging RinkRond Leeuw een receptie voor haar leden. Dit is steeds een ideaal moment om even bij te praten over het voorbije werkingsjaar, beetje te netwerken maar vooral te kijken naar de toekomst van de lokale handelaar, want het is zo dat de manier waarop consumenten de dag van vandaag winkelen verandert.


Olivier Huygens, voorzitter: “Omdat het jaar 2018, het jaar zou moeten zijn van de positiviteit, hadden we het idee opgevat om een bijzondere receptie te houden. We hebben dit donderdag gedaan met de bustromie-bus van Bell-tours naar de humoristische show van Walter Baele, in CC De Moelie. Tijdens de rit waren er heerlijke hapjes en was er een inspirerend woordje. En ook na de show werd er in de bus bij een dessertbordje aan netwerking gedaan.”