RSS

agenda: tweedehandsbeurs voor lente-en zomer

16 Mrt

ZUUN: – De Gezinsbond afdeling Sint-Pieters-Leeuw organiseert op zaterdag 24 maart 2018 van 14.00 tot 16.00 uur een tweedehandsbeurs voor lente-en zomerkleding ( tot 16 jaar ), baby-artikelen, speelgoed, sportgerief aan sterk verminderde prijzen.

Op tweedehandsbeurzen verkopen gezinnen kledingstukken (lente-zomer) tot 16 jaar, baby-artikelen, speelgoed, sportgerief in goede staat. Met deze tweedhandsbeurzen wil de Gezinsbond jongen gezinnen maar ook grootouders helpen om tegen een sterk verminderde prijs een uitzet samen te stellen.
Locatie: Zonnig Leven, Vanderstraetenstraat 198.

 
Reacties staat uit voor agenda: tweedehandsbeurs voor lente-en zomer

Geplaatst door op maart 16, 2018 in agenda, Sint-Pieters-Leeuw, sociaal

 

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: