2018-02-23-De-Lillies
foto VTM

SINT-PIETERS-LEEUW: – Belgium’s Got Talent, de talentenjacht van VTM is terug voor het 5de seizoen. Vanavond, vrijdag 23 februari 2018, kan je kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. In deze aflevering doen “De Lillies” mee, vijf turnsters van turnclub Start 65 in Buizingen van 10 en 11 jaar uit Halle en Sint-Pieters-Leeuw.

Tweelingzussen Amélie en Lucie Ostijn uit Leeuw zullen er met Lila , Elin en Anaïs hun beste beentje voor zetten. Samen doen ze al een vijftal jaar wedstrijdturnen. Hiervoor trainen ze gemiddeld zo’n vijftien uur per week.
De Lillies brengen bij Belgium’s Got Talent uiteraard een wervelende gymnastiekact, doorspekt met danschoreo’s en humor.
Wil je hen zien schitteren op het scherm, kijk dan vanavond om 20u40 naar VTM.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.