2017-11-09-huis-van-het-kind_Sint-Pieters-Leeuw_kind-en-gezin-consultatiebureauSINT-PIETERS-LEEUW: – Het Huis van het Kind Sint-Pieters-Leeuw zoekt voor haar nieuwe locatie in de Arthur Quintusstraat 20 te Zuun enkele vrijwilligers om mee te helpen in de spel- en ontmoetingsruimte en bij het Ruilhuisje.

– Instaan voor het onthaal van ouders en kinderen (0-4 jaar) tijdens de openingstijden van de spel- en ontmoetingsruimte. Opruimen van de speelruimte na de activiteit. (locatie: Spel- en Ontmoetingsruimte)
– Klanten onthalen in de winkel, uitleggen van het ruilsysteem, nakijken van kledij die binnengebracht wordt, klanten begeleiden bij hun aankopen, aankopen registeren, de winkel opruimen (locatie: Ruilwinkel voor kinderkleding en speelgoed)

Meer info: 02 371 06 52 – 02 371 06 47 – huisvanhetkind@sint-pieters-leeuw.be – www.sint-pieters-leeuw.be/node/3325


Het Huis van het Kind is een lokaal samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties die werken voor baby’s, kinderen, jongeren, (aanstaande) ouders, grootouders en andere opvoedingsverantwoordelijken. Samen wordt er gebouwd aan een sterke gezins- en opvoedingsondersteuning.

 

%d bloggers liken dit: