SINT-PIETERS-LEEUW: – Vorige week werd er ingebroken bij KV Zuun en nu is er ook ingebroken in kantine van F.C. Negenmanneke.


F.C. Negenmanneke doet via de sociale media een oproep naar de inbrekers:
Aan de inbrekers die dit jaar voor de zoveelste keer vonden dat ze het recht hadden om ongevraagd en na sluitingstijd binnen te komen in de kantine van F.C. Negenmanneke:
Dagelijks werken vrijwilligers zich de ziel uit het lijf om verenigingen, goede doelen, organisaties, … goed te laten draaien. Dagelijks zetten zij zich in zodat anderen hun hobby, sport,… op een onbezorgde manier kunnen uitoefenen. Dagelijks volbrengen zij de leuke en veel minder leuke taken die erbij horen. Dagelijks werken zij – vooral achter de schermen – keihard om het hoofd boven water te houden. Jullie, de inbrekers die het nodig vinden om telkens schade aan te richten, zorgen ervoor dat de moed van vele vrijwilligers soms in de schoenen zit… Ik stel voor dat je volgende keer gewoon een pintje komt vragen tijdens de openingsuren. De vrijwilligers, die jullie met al die schade heel hard kwetsen, zullen jullie alsnog met veel liefde een pintje serveren maar blijf buiten wanneer het licht uit is en de deuren gesloten zijn. Dan heb je er namelijk niets te zoeken!

Heeft u iets verdachts gezien? Laat het de politie zo snel als mogelijk weten via het noodnummer 101 of politiezone Zennevallei: 02 363 93 00 (7 tot 22 uur). Elk detail is welkom.

%d bloggers liken dit: