2017-11-02-silentdaysNEGENMANNEKE: – FC Negenmanneke neemt deel aan de ‘Silence Days 2017‘. Dit is een initiatief van VC Groot Dilbeek en vindt plaats in het weekend van 11 en 12 november 2017. Het houdt in dat er dat weekend stilte moet zijn bij de jeugdwedstrijd van FC Negenmanneke, zowel van supporters, afgevaardigden als trainers.

Jonge voetballers vinden het fijn als hun ouders hen komen aanmoedigen, maar niet alle supporters supporteren op een goede manier. Langs de zijlijn zijn er veel beledigingen en scheldpartijen te horen en die zijn niet fraai. Onder andere de spelers, scheidsrechters, afgevaardigden en trainers moeten het daarbij ontgelden.
Silence Days roept de supporters op om te zwijgen. De ‘Silence Days’ wil iedereen die betrokken is bij het jeugdvoetbal even doen stilstaan bij het toenemend geweld op en rond het veld. Daarom wordt aan iedereen, die in het weekend van 11/11 en 12/11 een wedstrijd van de jeugd van FC Negenmanneke bijwoont, gevraagd niet te roepen of commentaar te geven op spelers en scheidsrechters. Er moet stilte heersen, enkel de spelers en scheidsrechters zijn aan het woord.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: