SINT-PIETERS-LEEUW: – Bart Anneessens Cops stelt vandaag zijn feestprogramma voor 2018 voor.


Op zaterdag 2 februari 2018 trekt de feestcaravaan naar Ruisbroek met optredens van Danny Fabry, De Pitaboys en vele anderen. Een eerbetoon aan Bart’s overleden grootvader Theo Cops.

28-29 april 2018 feesten ze in Sint-Lutgardis te Zuun. 2 dagen lang genieten van oa Paul Severs, Steve Tielens, Johan Veugelers

Op zaterdag 3 juni 2018 feest Bart samen met Taverne De Gareelmaeker in de Parochiezaal aan de Rink met als topact gewezen Leeuwenaar Christian Vidal.

Op 18 augustus 2018 is er traditioneel Buurtfeest Negenmanneke aan Cafe De Zuunbeek met optredens van Willy Sommers, Lindsay, Danny Fabry & vele anderen.

Vlezenbeek kent dit jaar dan weer 3 showavonden in zaal Casy met bekende artiesten als Yves Segers, Steve Tielens & John Horton.

Het GrootLeeuwsFestival zal dan weer worden uitgebouwd door Bart & Willy, naar een 3 daagse het eerste weekend van oktober 2018.
Vrijdag trekt men de kaart van de jeugd met Gene Thomas, Dean, DJ Bjorn Verhoeven. Zaterdag een traditionele schlagerparade & op zondag komen de kids aan hun trekken met een shows van Nijntje, Laura Omloop, Clown Jaspie & Sam Gooris