SINT-PIETERS-LEEUW: –  Afgelopen zomer kon men het industrieel verleden van de Zennevallei ontdekken langs wandelzoektochten in de deelnemende gemeentes Halle, Beersel, Drogenbos en Sint-Pieters-Leeuw.
De winnaars van de zoektochten werden zaterdag verwacht in het Colomakasteel te Sint-Pieters-Leeuw.
2017-10-15-winnaars-fabrieksburen
Ze werden er in de bloemetjes gezet voor hun deelname, genoten van een streekproduct en mochten er hun langverwachte prijs in ontvangst nemen.

Namens alle partners van het project Fabrieksburen: de Erfgoedcel Pajottenland-Zennevallei , de gemeenten Beersel, Drogenbos, Sint-Pieters-Leeuw en de stad Halle, den AST Halle, FeliXart Museum en expertisecentrum ETWIE.

Werkten mee aan het toerismeproject Fabrieksburen: Streekverenigingen Zenne & Zoniën, Pasar, Papiermolen Herisem en Kanaaltochten Brabant.