PAJOTTENLAND: – Werkgelegenheid op het platteland stimuleren is een opdracht in het basispakket van Pajottenland+. De Lennikse garagehouder Marc Geeraerts vindt werk in landelijke gebieden ook belangrijk. Hij stelt de streekorganisatie opnieuw een bestelwagen ter beschikking om het Pajottenland en de Zennevallei te steunen.


Als Pajots ondernemer merkt Marc Geeraerts al jaren dat het moeilijk is om de werkgelegenheid in onze plattelandsgemeenten te houden. “Daarom zijn de initiatieven die Pajottenland+ neemt belangrijk. De kleine plattelandsbedrijven zorgen toch voor leven in de streek. Dat maakt deel uit van de sociale cohesie die we nodig hebben. Vanuit ons eigen bedrijf willen we daaraan mee bouwen.
Dat is de reden waarom we Pajottenland+ ondersteunen. Door het streekmerk, de Pajotse producten en ons mooie landschap op de wagen te tonen, krijgen zowel de lekkere producten als de streek mee zichtbaarheid en dus promotie.

Michel Doomst, voorzitter van Pajottenland+ is tevreden met deze samenwerking. “Voor onze werking en voor de regionale economie is deze bestelwagen een zinvol communicatiemiddel. De kosten die we hiermee uitsparen, laten ons toe wat extra financiële middelen in te zetten voor de echte terreinwerking.
Meer info: www.pajottenland.be

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.