RSS

provincie keurt milieuvergunning voor 2 extra windmolens in Lot niet goed

03 Jul

BEERSEL/SINT-PIETERS-LEEUW: – De Bestendige Deputatie van de provincie Vlaams-Brabant heeft het beroep verworpen van Engie Electrabel – Wind4Flanders  tegen de weigering van een milieuvergunning voor twee nieuwe windturbines langs het Kanaal Brussel-Charleroi op de terreinen van Amacro in Lot (grens met Sint-Pieters-Leeuw).
Buiten deze milieuvergunning loopt er wel nog een procedure voor een bouwvergunning  voor deze twee windturbines.

2016-09-01-5-windturbines-kanaal-Brussel-Charlerloi_01

foto: links 3 windturbines van Ecopower en Eoly (Colruyt) – rechts de 2 van Wind4Flanders (Electrabel) op site Nexans langs deze zijde van het kanaal had Electrabel plannen voor 2 extra turbines op de site van Amacro.

Langs het kanaal in Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw staan momenteel reeds 8 windturbines. Bedoeling van Wind4Flanders (Electrabel) was/is om nog twee extra windmolens te plaatsen op het terrein van Amacro in Lot.
WINDTURBINES_windmolens_Beersel_Sint-Pieters-Leeuw_Halle

 
Reacties staat uit voor provincie keurt milieuvergunning voor 2 extra windmolens in Lot niet goed

Geplaatst door op juli 3, 2017 in actualiteit, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: