RSS

600 deelnemers voor MTB-Breedhout met vertrekplaats in Sint-Pieters-Leeuw

25 Jun

SINT-PIETERS-LEEUW: – MTB-Breedhout organiseerde vandaag voor de 16de keer haar mountainbiketochten. Nieuw dit jaar was dat de tochten vertrokken en aankwamen in Sint-Pieters-Leeuw. Er waren op deze editie 600 deelnemers.

Vanmiddag zagen we veel voldane mountainbikers aan de terreinen van Moriau Gas in de Pijnbroekstraat. Ze hadden er een tocht van 35 of 55km. opzitten door het glooiend Pajottenland. Het was dit jaar een snel en licht hellend parcours met uitdagende klimmetjes. De beide tochten slingerden rond de Paddenbroek dat als bevoorradingscentrum was omgetoverd.

Tom Severs:” We zijn blij met de opkomst, er waren geen grote problemen. De mensen hebben genoten van de tochten. We gaan nu evalueren maar vermoedelijk zullen we ook volgend jaar terug vanuit Sint-Pieters-Leeuw vertrekken en we denken er aan om terug over 3 afstanden te rijden. Dus om een lange tocht van zo’n 80 km. in te voeren.”

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Meer info: www.mtbbreedhout.be

 
Reacties staat uit voor 600 deelnemers voor MTB-Breedhout met vertrekplaats in Sint-Pieters-Leeuw

Geplaatst door op juni 25, 2017 in actualitiet, Sint-Pieters-Leeuw, sport

 

Tags: , , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: