2017-05-24-LouVLAAMS-BRABANT: – De provincie Vlaams-Brabant schenkt, naar aanleiding van de Week van de Opvoeding, 812 Lou-pakketten aan de kinderdagverblijven en 50 aan de Huizen van het Kind.

Opvoeden is samen lachen, huilen, praten, eten en spelen…’ Dit is de slogan van de Week van de Opvoeding. Al deze momenten gaan over samen leren leven en rekening houden met elkaar’, zegt Marc Florquin, gedeputeerde voor onderwijs en gelijke kansen.’ En dit sluit perfect aan bij het (voor)leesboek en educatief project dat de we lieten ontwikkelen door Kathleen Amant en çavaria vzw’.

Wat bijzonder is aan Lou is dat hij niet leeft in een wereld met enkel de typische mannen- en vrouwenjobs of het traditionele gezin. Hij woont in een superdiverse maatschappij zoals die vandaag bestaat.

Naar aanleiding van de Week van de Opvoeding schenkt de provincie Vlaams-Brabant twee exemplaren van dit kleuterpakket aan elk kinderdagverblijf van Vlaams-Brabant. De onthaalmoeders kunnen een pakket uitlenen bij het Huis van het Kind.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder