SINT-PIETERS-LEEUW: – Vrijdagavond werden door het Rode Kruis, afdeling Sint-Pieters-Leeuw aan zestien cursisten die met voldoening slaagden in hun cursus eerste hulp een brevet uitgereikt.
2017-05-19-brevet_RodeKruis (3)
Voorzitter Rode Kruis Sint-Pieters-Leeuw, Luc De Tobel: ‘Tijdens de cursus, die gespreid was over een vijftiental avonden, leerden de vrijwilligers hoe ze verschillende letsels konden behandelen. Vanaf nu zijn zij stuk voor stuk in staat om op te treden tijdens een noodsituatie. We hopen dat sommigen van hen zich misschien wel verder gaan engageren als vrijwilliger. Wij kunnen er nog steeds gebruiken.

Brevet Eerste Hulp: André Borremans, Karen Borremans, Sara Grillaert en Veerle Vandermeerssche

Brevet vrijwilligers Eerste Hulp en Helper: Sophie Baligant, Dana Bogaerts, Gerardo De Guzman, Alain De Jonghe, Ciske De Staercke, Inge Dewitte, Josse Jacobs, Michelle Greitemann, Laurent Scheurmans, Silke Smeets, Kriske Bruyninckx en Joëlle Delfosse

Herinneringsmedaille 22 maart 2016
Zes Rode Kruis vrijwilligers kregen “de Herinneringsmedaille 22 maart 2016 – Rode Kruis Vlaams-Brabant” voor de zorgen die ze toedienden tijdens de aanslagen in Brussel. De Leeuwse vrijwilligers hielpen die dag mee in Peutie en het militair hospitaal in Neder-Over-Heembeek.
Patrick Deconinck, Sonja Berael, Roos De Peuter, Leo Vanderstraeten, Jurgen Vanderstraeten en Luc De Tobel
2017-05-19-brevet_RodeKruis (12)

Deze diashow vereist JavaScript.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: