SINT-PIETERS-LEEUW: – Nog tot 13.00 uur heeft op de parking van het gemeentehuis de 3de “Cars & Coffee” van vzw De Retro Vrienden plaats. Bewonder er oldtimers, classics, sportcars, supercar, brommers, tractoren.


Toen we bij de start om 10.00 uur een kijkje gingen nemen reden al snel de ene na de andere unieke wagen, tractor, moto,… de parking van het gemeentehuis op. De eigenaars tonen er gratis hun pareltjes en geven met graagte een woordje uitleg aan de aanwezigen.

voorzitter Luc Appelmans: ” De titel zegt het reeds we bekijken het ruimer dan alleen oldtimers, ook speciale wagens zijn hier welkom en wie deelneemt krijgt een gratis koffie.
Het is mooi weer vandaag, er is een leuke opkomst iedereen kan wel iets vinden in zijn smaak. Ook de 4de zondag van mei houden we hier terug een ‘Cars & Coffee’
“.

Deze diashow vereist JavaScript.

  1. De vzw De Retro Vrienden is een oldtimervereniging vijf jaar geleden opgericht door enkele oldtimer-enthousiastelingen uit het Pajottenland en Denderstreek.
    Het doel is iedereen bij elkaar te brengen, die als eigenaar of liefhebber van deze prachtige oldtimers, gelijke belangen of interesses heeft.
    Meer info: www.deretrovrienden.be
%d bloggers liken dit: