RSS

Leve de tuin – Volop genieten van jouw stukje groen

23 Mrt

VLAAMS-BRABANT: – Leve de lente! Tijd om je tuin, terras, balkon uit hun winterdip wakker te schudden.
Wist je dat maar liefst 86% van de Vlaams-Brabanders een tuin heeft? Stel je eens voor dat al die tuinen samen één groot groen lint vormen, dat dieren er vlot van de ene naar de andere tuin in kunnen bewegen. Zou dat niet mooi zijn? De provincie Vlaams-Brabant zet er alvast op in. Graag samen met jou. Zodat we allemaal nog meer kunnen genieten van onze stukjes groen. Want elke actie, hoe klein ook, maakt het verschil.
2017-03-22-leve-de-tuin
Tuinproblemen? Of zin in een nieuwe tuinuitdaging? De campagne ‘Leve de tuin. Volop genieten van jouw stukje groen’ brengt raad en inspiratie. De provincie trapt af met een infosessie, op vijf verschillende locaties. Thema is: ‘Verken je terrein’. Zoals bijvoorbeeld je tuinbodem. Want een mooie tuin begint bij een gezonde tuinbodem. Dus schenken ze elke infosessie vijf grondanalyses weg.

Meer info: www.vlaamsbrabant.be/wonen-milieu/milieu-en-natuur/natuur/leve-de-tuin/index.jsp

 
Reacties staat uit voor Leve de tuin – Volop genieten van jouw stukje groen

Geplaatst door op maart 23, 2017 in actualiteit, natuur, Sint-Pieters-Leeuw, Vlaams-Brabant

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: