RSS

Minder file op Postweg en Lenniksebaan door tijdelijke verkeerssituatie rotonde Erasmus

14 Mrt

VLEZENBEEK: – Sinds 6 maart, de start van bouwfase 1 van de nieuwe metrostelplaats onder de Simonetlaan achter het bestaande metrostation Erasmus, verloopt het verkeer vlotter op de Postweg en Lenniksebaan in de ochtendspits daar de doorstroming op de Erasmus rotonde vlotter verloopt.
2017-03-11-rotonde-Erasmus_Simmonet_werken_01
Dat er plots een vlottere doorstroming is aan de Erasmus rotonde komt oa doordat er nu op het einde van de Postweg een bypass aangelegd werd en tevens doordat het verkeer dat de Brusselse Ring verlaat aan afrit Erasmus en via de Henri Simonetlaan naar de rotonde rijdt dit nu tijdelijk (nog tot 26/09/2017), door de werken, moet doen over één rijstrook. Hierdoor kan het verkeer van de Lenniksebaan en de Postweg makkelijker invoegen.
Heel wat Vlezenbekenaren hopen dat de verbetering op lange termijn kan blijven duren!


zie artikel 22/02/17 – bouwfase 1 ondergrondse metrostelplaats Simonetlaan – Lenniksebaan

 
Reacties staat uit voor Minder file op Postweg en Lenniksebaan door tijdelijke verkeerssituatie rotonde Erasmus

Geplaatst door op maart 14, 2017 in actualiteit, mobiliteit, Sint-Pieters-Leeuw, Vlezenbeek

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: