Leeuwse-Turnkring_logoSINT-PIETERS-LEEUW: – Doe op dinsdagavond mee aan de “Work-Out” sessies van de Leeuwse turnkring vzw.

Tijd om je winterkilo’s weg te werken? De hoogste tijd om iets aan je conditie te doen? Wil je je lichaamsscholing verbeteren waarbij cardio-training en spierversterking elkaar afwisselen? Dan kan U zeker bij de Leeuwse turnkring terecht!
Man of vrouw, getraind of beginnend, het maakt niet uit. Je werkt steeds op eigen niveau. De les wordt door verschillende lesgevers gegeven om niet in eenzijdigheid qua oefeningen terecht te komen.
Elke dinsdagavond van 20.30 – 21.30 Sint-Ludgardisschool en dit voor iedereen zolang je geboren bent in 2001 of ouder. Dit kan via beurtensysteem of jaarabonnement!

Deze lessen zijn sinds september gestart, maar er kan op elk moment ingestapt worden. Voor het halve seizoen is het lidgeld nog €90,00 (incl. Aansluiting gymfed met verzekering , 10-beurtenkaart = 65,00 (incl. aansluiting en verzekering, geldig tem eind dec 2017.) Per beurt is het €7,00.
De eerste les is nu na de krokusvakantie, dinsdag 7 maart 2017.
Meer info: www.leeuwseturnkring.be

%d bloggers liken dit: