SINT-PIETERS-LEEUW: – Vandaag heeft nog tot 13.00 uur de eerste editie plaats van “Cars & Coffee” op de parking van het gemeentehuis.
De Retro Vrienden mochten bij deze eerste editie, ondanks motregen, rekenen op een mooie opkomst wat veel belovend is voor de volgende edities.


voorzitter Luc Appelmans: ” We organiseren deze Cars & Coffee voor de eerste keer op de parking van het gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw. De titel zegt het reeds we bekijken het ruimer dan alleen oldtimers, ook speciale wagens zijn hier welkom en wie deelneemt krijgt een gratis koffie. We zijn blij met de opkomst van deze eerste editie. Het is nu 10u15 en er komen nog steeds wagens toe ondanks het mindere weer. We gaan er dus vanuit dat bij de volgende twee edities op 26 maart en 23 april 2017, als het beter weer is, er nog meer wagens zullen opdagen. Daarna evalueren we of we er tijdens de zomermaanden mee doorgaan.”

Ook heel wat kijklustigen waren reeds op de afspraak en door de verscheidenheid in aanbod was er heel wat te bewonderen.

Deze diashow vereist JavaScript.


Meer informatie op de website www.deretrovrienden.be
Zie ook ons artikel van 17 februari – klik hier

%d bloggers liken dit: