RSS

agenda: 26 februari 2017 – De Retro Vrienden Cars & Coffee

17 Feb

SINT-PIETERS-LEEUW: – De vzw “ De Retro Vrienden “ is een oldtimervereniging vijf jaar geleden opgericht door enkele oldtimer-enthousiastelingen uit het Pajottenland en Denderstreek.
Op de zondag 26 februari 2017 van 10.00 tot 13.00 uur organiseren ze op de parking van het gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw een retro treffen van Oldtimers, Classics, Sportscars, Supercars, Brommers en Tractoren. Elke wagen krijgt één gratis consumptie. Ingang & standplaats is gratis, iedereen is welkom.

2017-02-16-retro-vrienden_carscoffee_04
De Retro Vrienden hebben als doel het in stand houden van de nog in België rijdende oldtimers van eender welk merk en origine.
Het doel is iedereen bij elkaar te brengen, die als eigenaar of liefhebber van deze prachtige oldtimers, gelijke belangen of interesses heeft. Iedereen is welkom in hun club. Het bezit van een oldtimer is geen voorwaarde, interesse en liefhebberij zijn ruim voldoende.
Ze organiseren heel wat activiteiten die iedere oldtimer liefhebber zeker zal bekoren, het aanbod varieert van recreatieve tourritten of oldtimersweekends, meerdaagse in het buitenland, standen op oldtimersbeurzen tot een gezellig samenzijn op de ledenvergaderingen. Meer info: www.deretrovrienden.be

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Tijdens toerritten is er geen sprake van competitie maar evengoed wordt een helpende hand geboden als dit nodig mocht zijn. Het RV lidmaatschap maakt je onderdeel van een netwerk van liefhebbers dat zowel landelijk als regionaal actief is. Naast de landelijke evenementen vinden er in de verschillende regio’s activiteiten plaats zodat je ook in je eigen omgeving liefhebbers kunt ontmoeten.
Wat is er nu leuker dan rondtoeren in je eigen juweeltje?
Daar ben je dan niet alleen want je toert rond met andere enthousiaste rijders in een omgeving waar je nog nooit bent geweest. Het is dan ook onze betrachting enkele evenementen te organiseren, en niet om alleen een ganse dag te rijden en vragen op te lossen, op een tempo door iedereen te volgen, met ook oog voor diverse andere activiteiten.
Tevens kan je als lid zelf een ritje inrichten met de hulp van het bestuur.
Zo ontmoet je meer vrienden met gelijke interesses. Ook een meerdaagse naar het buitenland zit er elk jaar bij.
2017-02-16-retro-vrienden_carscoffee_06_archief

 
Reacties staat uit voor agenda: 26 februari 2017 – De Retro Vrienden Cars & Coffee

Geplaatst door op februari 17, 2017 in agenda, Pajottenland, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: