REGIO: – De Olympic Running Team – Academy organiseert vanaf zaterdag 18 februari 2017 te Halle een permanente vorming voor de jeugd.


ORT-Academy: “Doorheen het hele jaar zullen we op zaterdag professionele jeugdtrainingen voorzien. Tijdens deze trainingen is het de bedoeling om kinderen tussen 10 en 16 jaar gedurende anderhalf uur bij te scholen op vlak van looptechniek, lenigheid, kracht, snelheid en uithouding. Deze trainingen staan open voor alle kinderen die interesse hebben in atletiek, je hoeft dus niet noodzakelijk aangesloten te zijn bij een atletiekclub en al atletiek te doen!

– Zaterdag 18 februari 2017 te Halle
– De trainingen starten om 10u en eindigen om 12u.
– De prijs per trainingssessie bedraagt 10 euro en dient cash betaald te worden bij aanvang van de training.
Meer info: www.olympicrunningteam.com

Het Olympic Running Team trekt volledig de kaart van de jeugd. Met de sportkampen, youth clinics en permanente vorming wil het jonge atleten inspireren en ze op een professionele en plezierige manier tot betere atleten vormen. U komt alles te weten over de ORT-Academy in dit filmpje.

%d bloggers liken dit: