RSS

Keep the Faith 2017

12 Feb

ZUUN: – Zangvereniging Redoris bracht zaterdagavond in de Parochiekerk Zuun een spetterend optreden onder de titel “Keep the Faith”.
2017-02-11-keep-the-faith_11
Zangvereniging Redoris bracht reeds voor de derde maal een “Keep the Faith” concert. Hiermee willen ze een boodschap van vriendschap en vrede brengen naar iedereen.
Het was genieten van Gospelnummers overgoten met een stevige beat en ook Michael Jackson, Justin Timberlake en Queen passeerden de revue.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Marijke Van Hassel, Voorzitter Redoris: “Ons derde ‘keep the faith’ concert staat helemaal in het teken van vriendschap en vrede. In een veranderde wereld waarin geweld steeds dichterbij komt, hebben teksten van de liedjes ons stuk voor stuk diep geraakt. De kracht van de muziek en de inspiratie van onze dirigent maken ze tot een ‘statement’.

Wij zijn ook heel blij om dit optreden samen te doen met de CTS singers van het Continental Theological Seminary uit de eigen gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Samen willen wij een boodschap van geloof en hoop brengen over de grenzen heen.

Auditie showgroep Redoris
Wie: zangers/dansers m/v vanaf 16 jaar die zowel solistische als meerstemige partijen aankunnen.
Wat: Showgroep voor kleine en grote optredens
Waar: OC De Merselborre, Schaliestraat 2 te Vlezenbeek
Wanneer: Auditieworkshop – zaterdag 1 april 2017 vanaf 13 uur

 
Reacties staat uit voor Keep the Faith 2017

Geplaatst door op februari 12, 2017 in actualiteit, Cultuur, muziek, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw, Vlezenbeek, Zuun

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: