RSS

Infobrochure straatnaamwijziging en hernummering

13 Jan

2017-01-13-straatnaamwijzigingenSINT-PIETERS-LEEUW: – Begin 2016 adviseerden de hulpdiensten om in de wijk “Impeleer” de straatnamen te wijzigen omdat zij er regelmatig kostbare tijd dreigden te verliezen bij interventies. Het gemeentebestuur wil geen risico’s nemen en er alles aan doen opdat de hulpdiensten bij een interventie zo snel mogelijk ter plaatse kunnen zijn. Zo werden preventief ook enkele andere straten  meegenomen in het gebied tussen de Brusselbaan en de Lenniksebaan. Concreet zullen bepaalde straten van naam wijzigen en sommige huizen van huisnummer veranderen.

De gemeente heeft nu een infobrochure gemaakt die antwoord moet bieden op een aantal vragen aangaande een straatnaamwijziging en hernummering.
Link naar PDF document: Infobrochure straatnaamwijziging en hernummering

 
Reacties staat uit voor Infobrochure straatnaamwijziging en hernummering

Geplaatst door op januari 13, 2017 in actualiteit, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: