olvHALLE: – In 2017 is het 750 jaar geleden dat het miraculeuze beeld van Onze Lieve Vrouw van Halle een thuis vond in stad Halle. Dit vormt de aanleiding tot de organisatie van een groot jubeljaar dat start op Pinksteren 2017 en eindigt op Pinksteren 2018. Eén van de activiteiten zal een fototentoonstelling zijn en daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Erfgoedcentrum den AST, Halle: “Wij zijn op zoek naar archief-schutters-processie-halle(digitale) foto’s, dia’s en videomateriaal van de Mariaprocessie van de voorbije 50 jaar, dus uit de periode 1967-2016. De focus ligt op de vele vrijwilligers die de voorbije decennia meewerkten. Graag plaatsen we hen tijdens een fototentoonstelling in de schijnwerpers. Kan jij ons helpen? Neem dan contact op met den AST via denast@halle.be of 02 365 97 70. We scannen je foto’s graag in, in het erfgoedloket. Zo hoef je ze zeker niet te missen!

%d bloggers liken dit: