RSS

Op 7 december start wijkteam Negenmanneke

02 Dec

Negenhof_en_bibliotheek_NEGENMANNEKE_SINT-PIETERS-LEEUWNEGENMANNEKE: – Op woensdag 7 december 2016 start het gemeentebestuur met het wijkteam Negenmanneke. Het wijkteam bestaat uit een vertegenwoordiging van de gemeente, het OCMW, de politie en de Gewestelijke Maatschappij voor Volkshuisvesting.

Tom Pardaens, Diensthoofd Maatschappelijke Veiligheid: “Net als in Ruisbroek wil het wijkteam de leefbaarheid en sociale samenhang in de wijk verbeteren. Op basis van binnengelopen meldingen heeft het wijkteam in Ruisbroek bijvoorbeeld een grote graffiti-jam georganiseerd in de stationsomgeving om de wijk op te waarderen. Het wijkteam heeft ook bijgedragen aan de invoering van een blauwe zone om parkeerproblemen aan te pakken.”

Dit nieuwe wijkteam zal maandelijks de meldingen overlopen en haalbare initiatieven van inwoners ondersteunen.
Wie suggesties heeft om de leefbaarheid en de sociale samenhang in Negenmanneke te verbeteren of wie klachten heeft in dit verband, kan op woensdag 7 december van 10 tot 13 uur en van 18 tot 20 uur terecht in het Negenhof, Sint-Stevensstraat 62, 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Op woensdag 7 december kunnen wijkbewoners hun melding afgeven aan Sinterklaas en krijgen ze een kleine attentie van het wijkteam.
De leden van het wijkteam zullen dan ook aanwezig zijn om hun vragen te beantwoorden.

 
Reacties staat uit voor Op 7 december start wijkteam Negenmanneke

Geplaatst door op december 2, 2016 in actualiteit, Negenmanneke, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: