2016-11-09-infrabel_logoANDERLECHT: – Infrabel voert momenteel in het kader van de GEN-werken vernieuwingswerken uit van de spoorwegbruggen in Anderlecht op de lijn 50A in de zone tussen de Ringbrug en de Bergensesteenweg. De volgende dagen worden de nieuwe brugdekken geplaatst met behulp van twee kranen.

Tijdens de volledige duur van de werken zal de Bergensesteenweg afgesloten zijn voor het verkeer.

In samenpraak met de gemeente Anderlecht en de lokale politie werd er een omleiding opgesteld. Er is ook een omleiding voorzien voor voetgangers en fietsers via de omliggende straten.

Welke werken voert Infrabel uit?
De werken starten vanavond, woensdagavond 9 november 2016, om 22u00 met het afsluiten van de Bergensesteenweg tussen de parking van de Brico Anderlecht en de Rue des Trèfles. In deze zone wordt vooraf een parkeerverbod ingelegd zodat er geen wagens achterblijven in de werfzone.

Op donderdag 10 november worden er twee grote kranen opgebouwd, waarna op vrijdag 11 november alle voorbereidend werken plaatsvinden om ’s nachts de nieuwe brugdekken te plaatsen.

Op vrijdag 11 november om middernacht starten wij met het plaatsen van het eerste brugdek, waarna volgens de huidige planning ook het tweede brugdek tijdens diezelfde nacht wordt geplaatst.

Afhankelijk van het verloop van de werken, zal er zaterdag mogelijk ook overdag alsook tijdens de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 november en zondag overdag verder gewerkt worden.

Op maandag 14 november worden de kranen gedemonteerd en wordt de werfzone opgekuist.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: