2016-11-04-outofVLEZENBEEK: – Donderdag 8 december 2016 om 20.30 uur ‘Out of the Blues’ met Ben Segers en Nele Bauwens in CC De Merselborre.

Ben Segers en Nele Bauwens staan met ‘Out of the Blues’ voor het eerst samen op de planken. Met Big Mama Thornton, Chuck Berry, Solomon Burke, Wanda Jackson en de legendarische Ike & Tina Turner brengen ze je rechtstreeks naar de groten uit de blues, Rockabilly, country en southern soul. En wie weet eindigen ze ergens waar Hank Williams ooit begon?

Ben en Nele leerden elkaar twintig jaar geleden kennen in de Studio Herman Teirlinck. Tijdens de zanglessen van Wannes Van de Velde sloeg de vonk over om samen te zingen. Nu, twintig jaar later, pikken ze de draad weer op!Voor deze voorstelling worden Ben en Nele omringd door de beste muzikanten der lage landen. Drums: Frederik Van den Berghe, bas: Sjang Coenen, gitaar: Steven Janssens, Toetsen: Niels Verheest.

Prijs € 15
CC De Merselborre – Schaliestraat 2 te Vlezenbeek
Bestel kaarten via: CC Coloma – 02 371 22 62 – cultuur@sint-pieters-leeuw.be
Tickets kunnen on-line aangekocht worden via www.colomaspl.be of aan de balie van de Bibliotheek en kasteel Coloma.

%d bloggers liken dit: