RSS

vrijdag 4 november mogelijke hinder bij De Lijn Vlaams-Brabant

03 Nov

2016-10-27-bus_de-lijn_vlaams-brabant_01VLAAMS-BRABANT: – De directie van De Lijn Vlaams-Brabant betreurt voor de reizigers dat het ACV alsnog oproept tot een staking op vrijdag 4 november 2016.
De afgelopen tijd is er in het dossier rond de technische diensten heel wat werk verzet. Er zijn nieuwe technici aangeworven, de beschikbaarheid van de bussen is erop vooruitgegaan, het onderhoud is beter gepland en uitgevoerd, en de onderhoudsinfrastructuur is sterk vernieuwd.

Op dit moment is het nog te vroeg om de impact voor de reizigers van de actie in Vlaams-Brabant op vrijdag in te schatten. We raden reizigers aan om onze communicatiekanalen zoals de website en de Twitteraccount van De Lijn goed in het oog te houden.”

update vrijdag 04/11/16: – De hinder door een vakbondsactie van de christelijke vakbond ACV bij De Lijn in Vlaams-Brabant blijft beperkt. Ongeveer 20% van de bussen is vanmorgen niet uitgereden.  In de zuidelijke rand van Brussel en het Pajottenland is de hinder het grootst. Meer info: www.delijn.be

 
Reacties staat uit voor vrijdag 4 november mogelijke hinder bij De Lijn Vlaams-Brabant

Geplaatst door op november 3, 2016 in actualiteit, Sint-Pieters-Leeuw

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: