VLEZENBEEK: – In CC De Merselborre te Vlezenbeek speelden en zongen woensdagavond 3 rasechte artiesten – Jean Marie Aerts, Jean Blaute en Erik Mellaerts – adembenemende en schitterende muziek. Je kon duidelijk zien dat zij op het podium staan om zich te amuseren, het publiek te plezieren,de oren te strelen.
2016-10-26-jean-jean-erik_10
Eric bezorgde het publiek een kippevelmoment met het liedje ‘Porselein’ als ode aan zijn goede vriendin Jasmine. Ze speelden en zongen covers van BB King, Jim Reeves, Eric Clapton …
De meeste liedjes die ze speelden waren geschreven door hun vriend Jean-Marie Aerts. Jean Marie speelde de gitaarsounds bij Raymond, Johan Verminnen, TC Matic en later Arno. Maar ook als producer maakte hij naam met Urban Dance Squad, Absynthe Minded, Mira, The Scabs, The Van Jets
Ze bespeelden afwisselend verschillende gitaren maar liefst 13 en een piano.

Deze diashow vereist JavaScript.


Wie een klapkes abonnement had kon achteraf met een glaasje in de hand een klapke doen met 1 van de artiesten.

%d bloggers liken dit: