2016-10-24-affiche-les-truttesSINT-PIETERS-LEEUW: Aan de vooravond van jaarmarkt Sint-Pieters-Leeuw, donderdag 10 november 2016 om 20.30,  zorgt CC Coloma voor een optreden van Les Truttes – Elephantastic! 20th anniversary Tour.

Jan Desmeth, schepen voor Cultuur: ” De eerste keer was ons jaarmarkt concert de avond van de jaarmarkt zelf in een tent aan het gemeentehuis. Maar uit onze evaluatie achteraf bleek dat we het beter de dag voordien doen. Daarom organiseren we nu voor de derde keer aan de vooravond van de jaarmarkt in de gemeenteloods een spetterend optreden, dit jaar met Les Truttes.
Er kunnen 440 mensen binnen en de kaartenverkoop loopt reeds goed want er zijn reeds 240 tickets verkocht. Wie er dus wil bij zijn bestelt maar best snel zijn tickets.

Net als de voorbije jaren gaat de opbrengst van de toog naar Kom op tegen Kanker.

Les Truttes bestaat in 2016 zowaar 20 jaar!
Wat in 1996 begon als een éénmalige grap, is 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Covers brengen is één ding, ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Truttes is vrijwel ongezien.De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering, maakt hen na al die jaren uniek!

Prijs: 10 euro.
Tickets: CC Coloma – 02 371 22 62 – cultuur@sint-pieters-leeuw.be – www.colomaspl.be
Locatie: Gemeenteloods – Topstraat 11 te Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: