SINT-PIETERS-LEEUW: – De Leeuwse groep Lobstar, het duo Bart Bijns en Philippe Rossignolo, stelden hun eerste CD “Walk with me” voor met 15 eigen nummers.


Na 5 jaar is het duo gegroeid van een coverband naar een groovy band.
Met hun eerste CD willen ze je meenemen naar een kleurrijke en muzikale reis. De 15 eigen nummers vertellen elk een apart verhaal. Zo is er 1 franstalig nummer ‘Merci’, dat nummer zal vele mama´s ontroeren. Alsook 1 Nederlandstalig nummer waar de tweelingszusjes Amelie & Lucie in meezingen en de overige nummers zijn in het Engels.

De CD kan gekocht worden na elk optreden, de data van hun optredens kan je vinden op hun facebookpagina www.facebook.com/lobstarband. Uiteraard zal de CD ook verkrijgbaar zijn in de winkel van Bart ‘Orthopedie Bijns’, Pepingensesteenweg 112A in Sint-Pieters-Leeuw en eveneens in de winkel van zijn zus ‘Comfortschoenen Bijns’, Meersteen 1 in Sint-Pieters-Leeuw. Voor de prijs van 15 euro, kan je de verrassende eigen nummers horen.

%d bloggers liken dit: