2016-08-28-affiche_15e-stoepmarkt_tvv_ZiekenhuisclownsSINT-PIETERS-LEEUW: – Op zondag 28 augustus 2016 organiseren de vrienden van de ziekenhuisclowns, afdeling Sint-Pieters-Leeuw de 15e editie van de “stoepmarkt t.v.v. de ziekenhuisclowns” in de Watermolenlaan en Nieuwenhovenlaan.

Zoals steeds is er die dag ook animatie voor groot en klein met o.a. rommelmarkt, kinderdorp, schminken, springkasteel, ballen gooien, rad van fortuin en tal van optredens (muziek en dans). Koffiekoeken als ontbijt en hapjes en tapjes de hele dag!

Treden voor u op: De Koninklijke muziekvereniging St Cecilia van Sint-Pieters-Leeuw, De Schaduwen, Ener’Jane, volksdans Zonnebloem, DJ Bambo, Pipo en Pipette, Sharon, Dance O’ Mania, De madammen van Ipanema, Lost Logic.

info en inschrijven voor standen bij Lieve Steens 02/377 21 03 – lievesteens007@hotmail.com

%d bloggers liken dit: