SINT-PIETERS-LEEW: – De gemeenteraad heeft in zitting van 30 juni 2016 principieel beslist om met ingang van 1 maart 2017 in de huidige Impeleer over te gaan tot 18 straatnaamwijzigingen op het grondgebied Sint-Pieters-Leeuw. Het gedeelte van de huidige Impeleer van de Pepingensesteenweg tot de Europalaan blijft de straatnaam Impeleer behouden maar wordt hernummerd.


Tevens besliste de gemeenteraad in dezelfde zitting principieel om met ingang van 1 maart 2017 op het grondgebied 1602 Sint-Pieters-Leeuw:
– De straatnaam te wijzigen van de huidige Beersbrugstraat 1 tot en met 4 in Zobbroekweg en de hernummering door te voeren van dit gedeelte;
– De straatnaam van de huidige Groenstraat 1T tot en met 6C te wijzigen in Beersbrugstraat met de nieuwe huisnummers 48 tot 80.

Meer info: klik hier (pdf)

Eventuele opmerkingen dienen vanaf heden, 16 augustus 2016, schriftelijk worden ingediend bij het gemeentebestuur binnen een termijn van 30 dagen.

1 comment

  1. “Zobbroekweg” geen goed idee op die plek, Zobbroek/sobbroek is in de buurt van de Christoffelkapel en niet op die plek

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: